Går tillbaka till gamla bloggen...

Jaha, detta var bara en tillfällig bloggning och jag har nu fått tillbaks allt jag hade på min gamla blogg. Så nu byter jag tillbaka till www.mizzamizz.blogg.se och allt kommer nu att bli som vanligt igen! Tack för att ni har läst & följt mig här, och hoppas vi ses på www.mizzamizz.blogg.se! :)

Tack!

Baka :D

Hej allihopa! :) Just nu kollar jag på lite recept, för Oskar fyller år imorgon så jag ska baka åt honom då :) Har tittat på tårtor redan i slutet av Augusti, men jag hittade en så himla bra..

Den tårtan hittade jag i denna bok! Dålig kvalla på den första men vem bryr sig.. Ska även baka ett par spindelvävs muffins. Så det blir ju massor med gott! Ja, det var det. Hejdå! :D


Sims 3 Husdjur!

Hejsan! Jag ska få Sims 3 Husdjur :D Ska beställa det typ nu. Så man är ju som lite glad :) Det har ju fått väldigt bra betyg, så nu ska jag bara hitta rätt butik som ger ett bra pris för det :) Idag har vi tagit det lungt, varit ute ett tag och så for vi och köpte presenter. Men Sims 3 Husdjur blir då min present. Jaa, inget mer att säga. Eller joo, Kajsa har ju kalas imorgon så vi var och köpte låtsas blod och tänder för vi ska vara vampyrer. AA, så hejdå!


Kommer Bella Swan se ut såhär när hon blir vampyr? ;) :O

Ska se film..

Jaa, rubriken lyder. Vet inte vad vi ska se. Bloggar mer sen :)

Han äger ju ut!


Middag, hyrfilm och ljusshow!

Hejsan allihopa! Har ni hittat hit? :) Verkar ju så iaf.. Anyway, så var jag och åt middag på Bon Thai med familjen & släktingar. Jag tog någon räkgrej som var jätte god. Sedan blev det en Banan Split med vaniljglass, chokladglass och jordgubbsglass :D Något gott. Sen gick vi förbi gymnasiebyn där det lyste och kom massa läskiga ljud :S Sen kolla vi på en kul ljusshow! Och någonstans däremellan hyrde vi film ;) Så det var vad vi gjorde! Skönt att kunna blogga som vanligt igen. Fast vill ju tillbaka till min gamla snart :(

Hejdå!Bara för att den är cool..

Bara för att mina händer är såå vackra!


Teknikens hus!

Hejsan! :) Idag var jag på Teknikens hus med kusinerna :) Jätte kul faktisikt. Dessutom var temat om Afrikas länder som svälter, så då passade man på att samla in så mycket kunskap som möjligt också. Räddade också sjuka bebisar. Min kusin klarade alla 8, men jag klarade 7 :S Ett barn dog alltså :( (INTE på riktigt). Dom kom igår, så vi har haft hur kul som helst :) Vi ska ut och äta ikväll, på Waldrof faktiskt. Gött! Jaja, nu ska jag visa vad jag köpte och sedan ska jag väl duscha. Hejdå alla fina, fina bloggläsare! :)Haha ;)
Fick från Nea och Wille :D ♥


Asså åååååååååå, älska kvallan.. -.-
Jag då :) (Helt oseriös men vaddå?)

Hej allihopa! :)

Hejsan! Jag bloggade förut på www.mizzamizz.blogg.se men för tillfället har jag flyttat över bloggen p.ga av problem med förra! OBS! Detta är bara tillfälligt! Bara så ni vet :) Tack!

RSS 2.0